ام دی اف

مرجع بزرگ فروش صفحه کابینت ام دی اف روکش خارجی

ام‌دی‌اف یک نوع تخته چوبی است که کاربرد گسترده‌ای در صنایع چوب دارد، همه ما آن را به خوبی می‌شناسیم و حداقل یک وسیله ساخته شده از ام‌دی‌اف در منزل خود داریم. این نوع از تخته در وسایل مختلفی مانند انواع کابینت، سرویس خواب، میز ناهار خوری، کتابخانه، انواع پارتیشن‌ها و لوازم چوبی دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای خرید انواع صفحه کابینت ام دی اف روکش خارجی بهتر است از طریق مراکز معتبر اقدام نمایید تا از کیفیت و مرغوبیت کالای خریداری شده مطمئن باشید.مرجع بزرگ فروش صفحه کابینت ام دی اف روکش خارجی

اطلاعاتی کاربردی در مورد صفحه کابینت ام دی اف

اطلاعاتی کاربردی در مورد صفحه کابینت ام دی اف به صورت خلاصه ام‌دی‌اف در اصل از خرده‌ها و براده‌های چوب و ترکیب آن با چسب و رزین و سایر مواد شیمیایی برای استحکام بیشتر تهیه می‌شود. برای تهیه ام‌دی‌اف ابتدا الیاف چوب، خرده چوب، ضایعات چوب و… را با هم در دستگاه‌ها خرد می‌کنند تا به خوبی یکدست شوند، سپس بعد از الک کردن و جدا کردن اندازه‌های مختلف خرده چوب‌ها برای درجه بندی کیفی، نوبت مرحله بخارزنی است.

بخارزنی به این صورت است که مواد اولیه را به همراه مقداری رزین و مواد شیمیایی به صورت خمیر در دستگاهی به نام ریفاینر (refiner) تحت فشار بخار آب مخلوط می‌کنند تا منسجم شوند. البته لازم به ذکر است که کیفیت دستگاه ریفاینر مورد استفاده بسیار مهم است، زیرا هر چه کیفیت دستگاه ذکر شده بیشتر باشد، استحکام ام‌دی‌اف تولید شده بیشتر بوده و دورریز کمتری هم دارد.

بعد از مخلوط کردن مواد اولیه در ریفاینر، به مخلوط حاصله پارافین اضافه می‌کنند. پارافین به ضد آب شدن تخته ام‌دی‌اف کمک کرده و تا حدود زیادی آن را در برابر آب محافظت می‌کند. اضافه کردن پارافین به این صورت است که پارافین مذابی مه در دستگاه همزن است را به الیاف چوبی که در حال حرکت به ریفاینر است اضافه می‌کنند.

بعد از این که همه مراحلی که گفته شد انجام شد به ام‌دی‌اف چسب می‌زنند تا الیاف چوب به خوبی کنار هم قرار گرفته و محکم شوند، در این مرحله محصول شکل گرفته و به صورت تخته در‌ می‌آید، مرحله چسب زدن چوب یک مرحله کاملا ضروری و غیر قابل چشم پوشی می‌باشد.

پس از افزودن پارافین و چسب، مواد به صورت خمیری سفت در می‌آیند و به علت داغ و مرطوب بودن هنوز نمی‌توان به آنها شکل داد، برای رفع این مشکل مواد را در حرارتی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه قرار می‌دهند تا نصف رطوبت خود را از دست بدهد. خشک شدن ام‌دی‌اف در این مرحله اهمیت زیادی دارد.

دلیل که این که نباید در ام‌دی‌اف رطوبت باشد این است که در صورت تر بودن مواد ممکن است تخته از هم باز شده یا فرم خود را از دست بدهد. به همین علت بعضی کارخانه‌ها دو مرحله مواد را به خشک‌کن می‌فرستند که رطوبتی در آن باقی نماند. معمولا خشک‌کن اول حرارت زیاد و خشک‌کن دوم حرارت کمتری دارد.

در مرحله بعد الیاف روی نوار‌ها و نقاله‌هایی مجهز به ویبراتور و فلودایرکتور قرار می‌گیرند که باعث می‌شود ذرات ریزتر بالای الیاف و ذرات درشت‌تر زیر الیاف قرار بگیرند و ام‌دی‌اف منسجم‌تر شود. سپس در مرحله‌ای که اصطلاحا «پیش‌ پرس» نامیده می‌شود الیاف پیش از پرس شدن در دستگاه از بین غلطک‌هایی عبور داده می‌شوند تا ذرات آنها به ثبات برسد و شکل بگیرند.

در نهایت که رطوبت مواد به حد مجاز رسید، الیاف در جای خود ثبات پیدا کردند، مواد حالت ورق شکل به خود گرفتند و ضخامت ورق به حد مطلوب رسید تخته‌ها را به مرحله «قطع زنی» می‌فرستند و الیاف را به اندازه‌های مورد نیاز طولی برش می‌زنند و جدا می‌کنند تا نوبت به مرحله بعدی برسد.

در نهایت تخته‌های چوب با طول و عرض برابر را به صورت چند تایی در دستگاه‌های پرس قرار می‌دهند و با حرارتی بالغ بر ۲۰۰ درجه سانتیگراد همه را به هم پرس و فشرده می‌کنند. البته تفاوت پرس کردن چوب با پرس کردن فلز در این است که قطعات فلز را به صورت تکی و قطعات چوب در پایان این مرحله بخش اصلی تخته ام‌دی‌اف آماده شده است و تخته قابل استفاده می‌باشد.

در مرحله بعد به روکش و صاف بودن سطح چوب رسیدگی می‌شود، زیرا یک محصول با کیفیت باید از سطحی صاف و صیقلی و روکشی مناسب و درجه یک برخوردار باشد. دستگاه پرس ضخامت ورق را تعیین و تنظیم می‌کند، در مرحله بعد اما ورق ام‌دی‌اف با دستگاه پرداخت و سمباده زنی می‌شود.

در این مرحله ضخامت آن دوباره چک می‌شود و در صورت مناسب نبودن آن سمباده می‌زنند تا به ضخامت استاندارد برسد، دقت این مرحله بسیار بالاست و به نیم تا یک میلیمتر می‌رسد. البته یک کار مهم دیگر که در این بخش صورت می‌گیرد این است که طول و عرض ورق نیز چک شده و در صورت مغایرتی حتی در حد چند میلیمتر، سمباده می‌خورد تا به اندازه استاندارد برسد.

البته لازم به ذکر است که شرکت‌هایی که برای مراحل تولید خود اهمیت بالایی قائل هستند از مرحله بالا پیروی می‌کنند، زیرا این مرحله هزینه و زمان می‌برد و تیغه‌ها و ورقه‌های سمباده نیز گران قیمت می‌باشند، به همین علت بسیاری از تولید کننده‌ها به خصوص در ایران آن را از مراحل تولید خود حذف می‌کنند و متاسفانه اکثر ورقه‌های ام‌دی‌اف ایرانی از طول و عرض دقیقی برخوردار نیستند.

مرحله بعدی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، زیرا ظاهر محصول نهایی به آن بستگی دارد و در کیفیت محصول تاثیر زیادی دارد، این مرحله «روکش زنی» نام دارد. کارخانه‌ها روکش‌هایی با طرح‌های مختلف مانند طرح چوب، طرح‌های خاص مانند کهکشان، ستاره، گل‌دار و… را برای ورق‌های خود استفاده می‌کنند، بعضی از روکش‌ها برجسته هم هستند که به ورق بافت نیز می‌دهند.

بررسی خصوصیات صفحه کابینت ام دی اف مرغوب

یک صفحه کابینت ام‌دی‌اف با کیفیت و درجه یک باید از ویژگی‌های زیر برخوردار باشد:

  • باید سطح صاف، یکنواخت و بدون برآمدگی داشته باشد، زیرا هنگام برش و ساخت توسط ام‌دی‌اف کار، در صورت وجود ناصافی دو قطعه خوب روی هم سوار نمی‌شوند و ظاهر کار نهایی خراب می‌شود.
  • یک ام‌دی‌اف خوب نباید پیچ و تاب و قوس داشته باشد، بلکه باید کاملا صاف و بدون قوس باشد.
  • یک ورق ام‌دی‌اف خوب نباید در سطح خود گره داشته باشد.
  • یک ورق ام‌دی‌اف خوب باید بافت سفت، یکدست و منسجمی داشته باشد تا بتواند فشار زیادی را بدون تغییر شکل متحمل شود.
  • کیفیت و مرغوبیت روکش ام‌دی‌اف از اهمیت زیادی برخوردار است، روکش باید از مواد باکیفیت ساخته شده باشد و همچنین نباید رنگ مرده‌ای داشته باشد.

استفاده از صفحه کابینت ام دی اف در کارخانه ها

استفاده از صفحه کابینت ام دی اف  در کارخانه ها همه فکر می‌کنند که تنها کاربرد ام‌دی‌اف در کابینت‌ها است، اما این محصول کاربرد گسترده و وسیعی در کارخانه‌های صنایع چوب دارد و وسایل مختلفی با آن ساخته می‌شود مانند انواع قفسه‌ها مانند کتابخانه، جاکفشی، وسایل دکوری و سایر قفسه‌های کاربردی دیگر مانند دکور و میز‌های آرایشگاه‌ها، داروخانه‌ها و همچنین در مکان‌های تجاری و مانند آن به علت تحمل وزن بالا و زیبایی که دارد در انواع مختلف ساده و طرح دار مورد استفاده قرار می‌گیرد، همچنین گاهی به عنوان نشیمنگاه نیمکت‌های سطح شهر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شیک ترین مدل های صفحه کابینت ام دی اف کدامند؟

ام‌دی‌اف حدود سیزده الی چهارده سال است که جای خود را بین دکوراسیون خانه به خصوص آشپزخانه باز کرده است، زیرا علاوه بر ارزان قیمت بودن، تنوع و زیبایی خاص خود را دارد. کابینت ام‌دی‌اف با این که نسبت به سایر کابینت‌ها قیمت بهتر و مناسب‌تری دارد به قدری باکیفیت است که بازده بیشتری نسبت به هزینه‌ای که می‌کنید دارد.

نوع ام‌دی‌اف انتخابی برای آشپزخانه حائز اهمیت است، زیرا در صورتی که کیفیت مناسبی نداشته باشد به علت مجاورت با رطوبت و می‌پوسد و شکل خود را از دست می‌دهد. البته استفاده از ام‌دی‌اف های مقاوم در برابر حرارت نیز برای آشپزخانه به علت مجاورت با اجاق گاز، فر و وسایل نظیر آن به شدت توصیه می‌شود. کار های مقاوم در برابر آتش به علت صافی و انسجامی که دارند هنگام سمباده زدن منعطف‌تر هستند و به دو صورت ساده و طرح دار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ضخامت روکش ام‌دی‌اف روی کیفیت آن تاثیر بسزایی دارد، به صورتی که هر چه روکش آن ضخیم‌تر باشد کیفیت ورق ام‌دی‌اف بیشتر است. از دیگر مزیت‌های ام‌دی‌اف نسبت به سایر انواع تخته‌های چوبی می‌توان به مقاومت آن در برابر حشرات و موریانه اشاره کرد، زیرا ام‌دی‌اف به علت وجود مواد شیمیایی در بافت خود، از خورده شدن توسط حشرات و قارچ زدن مصون است.

ام‌دی‌اف در دو نوع مات و براق عرضه می‌شود، برای براق کردن ام‌دی‌اف از رنگ یا روکش پی‌وی‌سی و برای مات شدن ام‌دی‌اف به آن روکش یا رنگ مات اضافه می‌شود که بسته به سلیقه شما و رنگ دکوراسیون محل استفاده قابل تغییر می‌باشد. برای آشپزخانه‌های سبک جدید که مدرن‌تر هستند بهتر است از ام‌دی‌اف مات استفاده کنید. معمولا روکش ام‌دی‌اف از یک طرف ملامینه است و از طرف دیگر پلاستیکی می‌باشد.

برای کسانی که‌ می‌خواهند ام‌دی‌اف براق استفاده کنند و براق بودن آن برایشان اهمیت دارد استفاده از ام‌دی‌اف با روکش هایگلاس توصیه می‌شود، زیرا این نوع روکش مقاوم و براق می‌باشد و از لحاظ هزینه تقریبا با ام‌دی‌اف یکی است و البته مزایایی هم دارد، مانند این که نظافت آن به سهولت انجام می‌شود و با یک دستمال به راحتی تمیز می‌شود.

برای استفاده در آشپزخانه، استفاده از ام‌دی‌اف معمولی و هایگلاس به صورت ترکیبی نیز بسیار مناسب است، زیرا هایگلاس در برابر آب مقاوم‌‌تر است و نور بیشتری روی خود منعکس می‌کند و باعث زیبایی آشپزخانه شما می‌شود، به خصوص آشپزخانه‌های کوچک که جلوه خاص و زیبایی پیدا می‌کنند.

انواع ورق‌های ام‌دی‌اف، نظر به تنوع بالایی که دارند نیاز تمامی سلایق را مرتفع ساخته و با تمام سبک‌های دکوراسیون هماهنگ می‌شوند. کابینت یکی‌ از اصلی ترین بخش‌های آشپزخانه است که در بدو ورود به آشپزخانه توجه‌ها را به خود جلب می‌کند، پس انتخاب ورق ام‌دی‌اف مناسب حائز اهمیت است. به علت کوچک بودن اکثر آشپزخانه‌های امروزی بهتر است رنگ ام‌دی‌اف آشپزخانه با بقیه وسایل خانه هماهنگ باشد تا دکوراسیون خانه بی‌نقص شود.

آشپزخانه مکانی است که زمان زیادی را در آنجا سپری می‌کنیم، پس بهتر است رنگی که برای ام‌دی‌اف خود انتخاب می‌کنید یک رنگ گرما بخش باشد که انرژی مثبت زیادی در فضا پراکنده کند، البته هنوز هم خیلی‌ها ام‌دی‌اف‌ های طرح چوب که ظاهر طبیعی‌تری دارند را بیشتر می‌پسندند، برای این منظور می‌توان از ترکیب ام‌دی‌اف رنگی و طرح‌ چوب برای آشپزخانه استفاده کرد، به عنوان مثال می‌توان یک رنگ نارنجی ملایم را با طرح چوب به صورت ترکیبی استفاده کرد.

آشپزخانه‌های خانه‌های امروزی اکثرا یا اپن شدند یا جزیره دارند، به همین علت از همه‌جای خانه قابل رؤیت هستند و تاثیر زیادی روی دکوراسیون خانه می‌گذارند، پس بهتر است رنگی انتخاب کنید که به منزل‌تان نور و روشنایی ببخشد، به عنوان مثال در آشپزخانه‌های کوچک از رنگ‌های روشن‌تر و در آشپزخانه‌های بزرگ از رنگ‌های تیره‌تر استفاده کنید، در آشپزخانه‌های خیلی بزرگ دستتان باز است و می‌توانید با توجه به سلیقه خود هر رنگ و طرحی که دوست دارید استفاده کنید.

رنگ طوسی یا خاکستری رنگی است که این روز‌ها خیلی ترند شده و بسیار چشم‌نواز است، زیرا با هر محیطی هماهنگ می‌شود و با بسیاری از رنگ‌ها همخوانی دارد. اگر در انتخاب رنگ کابینت خود حساس و مشکل پسند هستید رنگ طوسی را نیز امتحان کنید، اگر کمی جسارت به خرج دهید می‌توانید آن را با رنگ‌هایی از طیف سفید و مشکی یا حتی با رنگ‌های جسورانه تر مانند زرد، آبی و نارنجی هم ترکیب کنید!

خرید عمده صفحه کابینت ام دی اف روکش خارجی

خرید عمده صفحه کابینت ام دی اف روکش خارجی صفحه کابینت‌های ام‌دی‌اف روکش خارجی همان طور که پیش‌تر گفته شد به علت کیفیت و دقت ساخت بالایی که دارند برای استفاده توصیه می‌شوند، این صفحه کابینت‌ها در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف عرضه می‌شوند، برای تهیه صفحه کابینت ام دی اف روکش خارجی بهتر است عمده خرید کنید، زیرا ارزان قیمت و به‌صرفه است و خرید خود را با همان کیفیت ولی با قیمت مناسب‌تر انجام می‌هید.

عرضه مستقیم صفحه کابینت ام دی اف روکش خارجی

صفحه کابینت روکش خارجی کیفیت بالایی دارد و می‌توان از آن برای ساخت کابینت آشپزخانه، کتابخانه، جاکفشی، انواع قفسه‌ها، سرویس خواب و غیره استفاده کرد، همچنین این صفحه‌ها ضد آب و رطوبت هستند که آن را برای انواع مصارف ایده‌آل می‌کند. برای تهیه صفحه کابینت روکش خارجی توصیه می‌شود که خرید خود را مستقیم از مراکز معتبر و صادرکنندگان برتر انجام دهید تا از کیفیت و اصالت خرید خود مطمئن باشید.

پارامتر موثر بر قیمت صفحه کابینت ام دی اف روکش خارجی

پارامتر موثر بر قیمت صفحه کابینت ام دی اف روکش خارجی لازم به ذکر است که نوع و کیفیت روکش ام‌دی‌اف تاثیر بسزایی در قیمت نهایی محصول دارد، البته عوامل دیگری مانند جنس ام‌دی‌اف، کشور وارد کننده، میزان هزینه گمرک و شرکت سازنده ام‌دی‌اف هم بر قیمت نهایی محصول تاثیر می‌گذارند، به همین علت باید قبل از خرید خود تحقیق کنید و از کیفیت و درجه یک بودن محصول خریداری شده مطمئن شوید. پیشنهاد می‌کنیم قبل از خرید با کارشناسان ما تماس حاصل کنید و از مشاوره آنها بهره‌مند شوید تا یک خرید آسان و بی‌دردسر را تجربه نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا